Lunch
Wraps met spruiten en kastanjes
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 350 g schoongemaakte spruitjes, in kwarten
- • 200 g spekblokjes
- • 4 tortillawraps
- • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
- • 1 ui, gesnipperd
- • Handvol panklare kastanjes, grof verkruimeld
- • Scheut rijstcuisine
BEreidings wijze
- Bak de spekjes uit in een koekenpan.
- Voeg ui en knoflook toe en fruit mee tot ze glazig zijn.
- Doe de gesneden spruitjes erbij en bak tot ze beetgaar zijn; roer regelmatig.
- Voeg de kastanjes toe en giet er een scheut rijstcuisine bij. Roer goed door en laat ca. 5 tot 10 minuten zachtjes pruttelen tot de spruitjes de gewenste gaarheid hebben.
- Verwarm de wraps intussen één voor één in een droge koekenpan. Halverwege keren.
- Vul de wraps met de spruitjesmix, rol op en zet eventueel vast met een prikker. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Tortilla wraps
2,89 6 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Rijst cuisine
2,19 250 Ml
removeadd product to cart - Gerookte spekreepjes
5,20 200 Gram
removeadd product to cart - Gekookte kastanje (vacuüm)
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,79 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Wijntip! De combinatie tussen Tempranillo en Shiraz geeft deze wijn een uniek karakter. Lichtkruidig en ook een beetje boers, met wat tannine, rijp fruit, veel sap en daardoor een leuke combinatie bij de spruitjes. Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!