Lunch
Wraps met kipfilet en tikka masala currypasta
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 wraps
- • 300 g roomkaas
- • 150 g kipfilet
- • 50 g gehakte walnoten
- • 8 el bieslook, fijngeknipt
- • 4 el mangochutney
- • 2 el tikka masala currypasta
BEreidings wijze
- Meng de currypasta en de roomkaas tot een egale crème.
- Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze zacht worden.
- Bestrijk iedere wrap met een dikke laag currycrème. Leg de plakjes kipfilet erop en besmeer met mangochutney. Bestrooi met de walnoten en de bieslook.
- Rol de afgekoelde wraps op (eerst onderkant een stukje naar binnen slaan, daarna zijkanten) en verpak ze in plasticfolie. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
- Snijd de wraps voor het serveren in 2 stukken, en garneer eventueel met extra bieslook.
Boodschappen lijst
- Tortilla wraps
2,89 6 stuks
removeadd product to cart - Kipfilet
9,15 200 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
2,79 125 Gram
removeadd product to cart - Verse roomkaas puur
2,69 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!