Lunch
Wrap met tonijncreme
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 wraps
- • 1 blikje tonijn, uitgelekt
- • ½ tomaat, zaadlijsten verwijderd en in reepjes
- • ½ komkommer
- • ¼ ijsbergsla, in dunne reepjes
- • 2 el mayonaise
- • 1 el volle yoghurt
- • ½ tl mosterd
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng voor de tonijncrème de tonijn, mayonaise, yoghurt en mosterd goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
- Smeer 2 eetlepels tonijncrème uit op elke wrap. Schaaf de komkommer in dunne linten. Leg op elke wrap drie linten. Verdeel de ijsbergsla en tomaat over de wraps.
- Rol de wraps op en snijd ze schuin doormidden. Serveer met appelsap van en fruit naar keuze.
Boodschappen lijst
- Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,25 1 Liter
removeadd product to cart - Tonijnmoot in water zoutarm
4,09 160 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!