Salade
Wittekool-salade met venkel en appel
- • Salade
- • 4 personen
- • 263 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • ½ wittekool, in reepjes
- • 1 venkel, in dunne plakjes
- • 2 groene appels, in dunne plakjes
- • klein handje dille, kleingesneden
- • Voor de yoghurtdressing:
- • 200 ml volle yoghurt (Zuiver Zuivel)
- • 3 el mayonaise
- • sap van 2 citroenen
- • 1 el honing
- • 2 el olijfolie
BEreidings wijze
- Meng alle dressing-ingrediënten goed door elkaar. Voeg, als het te zuur is, iets meer olie toe.
- Hussel de kool, venkel, appelschijfjes en dille door elkaar en meng er de dressing door. Laat ± 30 minuten intrekken.
- Schep voor het serveren nog even goed om.
Boodschappen lijst
- Jonagold appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Dille in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Venkel
2,49 450 Gram
removeadd product to cart - Witte kool
2,99 800 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!