Salade
Watermeloensalade met tonijn
- • Salade
- • 4 personen
- • 570 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 320 g tonijnmoot met olijfolie
- • 100 g feta, in kleine blokjes
- • 2 kleine rode uien, in halve ringen
- • 1 komkommer, in lengte gehalveerd en in plakjes
- • ½ watermeloen, in kleine stukjes
- • Handvol pitloze Kalamata olijven
- • Handvol basilicumblaadjes, grof gescheurd
- • 6 el rode wijnazijn
- • Zout & peper
- • Geroosterd brood, voor erbij
BEreidings wijze
- Vermeng de azijn door de komkommer en rode ui en zet afgedekt weg tot gebruik.
- Laat de tonijn uitlekken maar vang 2 eetlepels van de olie op voor de dressing.
- Schep de tonijn, de opgevangen olie, feta, basilicum, watermeloen en olijven voorzichtig door het komkommer-uimengsel en breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Serveer met geroosterd brood.
Boodschappen lijst
- Tonijnmoot met olijfolie
5,39 160 Gram
removeadd product to cart - Rode wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Pitloze kalamata olijven
3,99 190 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!