Lunch
Volkorenbrood met tonijnsalade
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 volkoren boterhammen
- • 1 blikje tonijn
- • 1 tomaat, in plakjes
- • 1 appel, in dunne schijfjes
- • 1 rode ui, de helft gesnipperd en helft in dunne ringen
- • ½ komkommer, in halve plakjes
- • 1 el mayonaise
- • 1 el olijfolie
- • 1 el ongezoete ketchup
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Maak met de tonijn, mayo, ketchup, ½ eetlepel olijfolie, de gesnipperde rode ui en peper en zout een smeuïge tonijnsalade. Beleg hier twee boterhammen mee. Top met rode uiringen en appel.
- Leg de andere boterham erop en snijd schuin door.
- Meng de tomaat en komkommer, bestrooi met zout en peper en een beetje olijfolie. Eet bij de sandwiches.
Boodschappen lijst
- Tomatenketchup ongezoet
3,19 325 Ml
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart - Tonijnstukken in water
3,79 160 Gram
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Trostomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!