Bakken
Vijgen-notenbrood met geitenkaas
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 600 g paranoten en walnoten, fijngemalen
- • 100 g gedroogde vijgen
- • 100 g gedroogde dadels
- • 6 eieren
- • Plakje harde geitenkaas
- • Flinke el kokosolie
- • Snufje Keltisch zeezout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 170ºC.
- Klop de eieren los en voeg de para- en walnoten, kokosolie, zeezout
- en gedroogde vijgen en dadels toe. Roer nogmaals goed door en
- giet het mengsel in een cakeblik.
- Bak het geheel 40 minuten in de oven met het aluminiumfolie op het blik en vervolgens 40 minuten zonder het aluminiumfolie erop.
- Lekker met een plakje geitenkaas.
Boodschappen lijst
- Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Keltisch zeezout grof
2,89 1 kg
removeadd product to cart - Verse geitenkaas 50+
6,44 170 Gram
removeadd product to cart - Vijgen
5,09 250 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
4,79 250 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!