Hoofdgerecht
Verse loempia's met kip en coconut aminos dip
- • Hoofdgerecht
- • 8 personen
- • 257 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 8 vellen rijstpapier
- • 1 stukje gerookte kipfilet (ca. 150-200 g), in dunne reepjes
- • 1 winterpeen, in dunne reepjes
- • 1 handje koriander, kleingesneden
- • 2 bosuitjes, in dunne reepjes
- • 1 appel, in reepjes
- • Voor de dipsaus:
- • 4 el zoete chilisaus
- • 1 el coconut aminos
- • 1 teentje knoflook, uitgeperst
- • 1 el sesamzaad
BEreidings wijze
- Roer de ingrediënten voor de saus door elkaar.
- Bereid de vellen rijstpapier volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de kip en groenten over het midden van de vellen, bestrijk met een beetje saus en rol op tot een loempia.
- Serveer met de rest van de dipsaus.
Boodschappen lijst
- Rijstpapier
3,89 15 stuks
removeadd product to cart - Sweet chilisaus
2,99 240 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Elstar appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest Tip! Maak het vegetarisch door de gerookte kip te vervangen door reepjes portabella. Wijntip! Sinds de oprichting in 1986 focust Vińedos Emiliana zich op het produceren van biologische kwaliteitswijnen. Het uitgangspunt: "De kwaliteit begint in onze wijngaarden". Deze Chardonnay heeft tonen van citrusfruit als grapefruit, tropische vruchten en noten.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!