Hoofdgerecht
Vers pastadeeg
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 bloem
- • 3 eieren
- • ¼ tl zout
BEreidings wijze
- Meng de bloem en het zout en stort als een bergje op het aanrecht. Maak een kuil in het midden en breek hierin de eieren.
- Roer met een vork vanuit het midden steeds wat extra bloem door de eieren totdat je een dikke brij hebt. Kneed dan in 10 minuten tot een elastisch deeg. Verpak in bakpapier en laat 30 minuten rusten.
- Verdeel het deeg in 4 stukken. Rol steeds 1 stuk deeg dun uit op een met bloem bestoven werkblad en houd de overige stukken afgedekt. Verwerk tot de pasta naar keuze.
Boodschappen lijst
- Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!