Vers pastadeeg
Vers pastadeeg

Hoofdgerecht

Vers pastadeeg

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

300 bloem
3 eieren
¼ tl zout

BEreidings wijze

  1. Meng de bloem en het zout en stort als een bergje op het aanrecht. Maak een kuil in het midden en breek hierin de eieren.
  2. Roer met een vork vanuit het midden steeds wat extra bloem door de eieren totdat je een dikke brij hebt. Kneed dan in 10 minuten tot een elastisch deeg. Verpak in bakpapier en laat 30 minuten rusten.
  3. Verdeel het deeg in 4 stukken. Rol steeds 1 stuk deeg dun uit op een met bloem bestoven werkblad en houd de overige stukken afgedekt. Verwerk tot de pasta naar keuze.

Boodschappen lijst

  • product
    Tarwebloem

    2,59 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuk

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021