Hoofdgerecht
Venkelstoofpotje met seitangehakt
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g verse seitan gehakt
- • 400 g tomatenblokjes (blik)
- • 3 tomaten, in stukken
- • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- • 1 venkel, wortel en stengels verwijderd en rest in stukjes
- • 1 ui, fijngesnipperd
- • Paar takjes rozemarijn, naaldjes fijngehakt
- • Olie om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verhit een beetje olie in een pan en fruit hierin de knoflook, ui en venkel ca. 10 minuten.
- Voeg het seitan gehakt toe en bak het rul.
- Schep de tomatenblokjes en de verse tomaten erdoor en breng op smaak met rozemarijn en zout en peper. Laat ca. 15 minuten onder af en toe roeren sudderen.
- Serveer met een takje verse rozemarijn als garnering.
Boodschappen lijst
- Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Verse seitan gehakt
5,29 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!