Bijgerecht
Venkel met sinaasappel en dille
- • Bijgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 venkelknollen, onderste stukje eraf en in parten
- • 1 sinaasappel, sap en rasp
- • 3 el verse dille, fijngesneden
- • 1 el kokosolie, om in te bakken
BEreidings wijze
- Verhit de kokosolie in een diepe koekenpan en bak hierin de venkelpartjes op middelhoog vuur ca. 2 minuten. Draai ze om en giet het sinaasappelsap en 75 ml water erbij.
- Stoof de venkel met het deksel op de pan in 10-12 minuten op laag vuur gaar.
- Bestrooi voor het serveren met sinaasappelrasp en verse dille.
Boodschappen lijst
- Geurloze kokosolie
4,49 250 Ml
removeadd product to cart - Perssinaasappels
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Venkel
2,69 450 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!