Hoofdgerecht
Veggie vissticks met avocadosalsa
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 380 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 avocado
- • sap van een ½ citroen
- • 1 trostomaat, ontveld en in kleine stukjes
- • 1 rode ui, gesnipperd
- • 1 teentje knoflook, gesnipperd
- • zout en peper
- • 2 el fijngehakte koriander + extra voor garnering
- • 3 el olijfolie
- • 2 pakken Veggie vissticks
BEreidings wijze
- Halveer de avocado, trek de schil eraf en wip de pit eruit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en meng het citroensap, de tomaat, de ui, de knoflook, zout en peper naar smaak en de koriander erdoor. Schep in een mooi schaaltje. Garneer met koriander.
- Verhit de olie en bak de Veggie vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking mooi bruin en gaar. Serveer met de salsa.
Boodschappen lijst
- Avocado
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Citroenen
2,09 300 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
3,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
8,89 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!