Bakken
Vegan witte chocolade fudge
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 260 g cashewpasta
- • 80 g vegan witte chocolade vanille
- • 90 g ahornsiroop
- • Snufje grof zeezout
- • Optioneel: ¼ tl vanillepoeder
- • Ook nodig: vierkante bakvorm van 15 x 15 cm
BEreidings wijze
- Doe alle ingrediënten, behalve het zout, in een keukenmachine en blend voor 5 seconde totdat het goed gemengd is.
- Leg een vel bakpapier in de bakvorm en giet het beslag erin. Maak glad met een lepel.
- Zet de bakvorm in de vriezer voor ten minste 2 uur, of totdat het uitgehard is. Snijd in kleine blokjes en garneer met een snufje zout.
Boodschappen lijst
- Cashewpasta
7,59 330 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Zeezout grof
1,53 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van iChoc
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!