Tussendoor
Vegan power bars
- • Tussendoor
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g gedroogd fruit, bijv. abrikozen, dadels, gojibessen
- • 200 ml plantaardige variatie op yoghurt - soja amandel
- • 100 g (spelt)bloem
- • 50 g havermout
- • 50 g zadenmix
- • 1 sinaasappel
- • 3 el ahornsiroop
- • 1 el vanille extract
- • 1 tl bakpoeder
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snij de gedroogde vruchten in kleine stukjes en doe ze samen met het vanille-extra bij het soda-amandel alternatief voor yoghurt.
- Roer de ahornsiroop bloem, bakpoeder havermout, gepofte quinoa en zadenmix onder. Rasp wat zeste van de schil van de sinaasappel en roer onder het deeg. Pers de sinaasappel en giet bij het deeg. Meng goed.
- Neem een bakplaat en wrijf in met wat olijfolie en bekleed de plaat met bakpapier. Stort hierop het deeg en strijk egaal uit tot zo'n 2 cm dikte. Zet een half uurtje in de oven. Als de koek mooi gebruind is, mag hij eruit. Stort onmiddellijk op een rooster en laat afkoelen. Snijd in repen en bewaar in een luchtdichte doos of vries ze in.
Boodschappen lijst
- Abrikozen
5,59 250 Gram
removeadd product to cart - Speltbloem
3,89 1 kg
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Handsinaasappels
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Dadels zonder pit
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Gojibessen
3,99 100 Gram
removeadd product to cart - Omega Zadenmix
5,49 750 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,89 600 Gram
removeadd product to cart - Vanille extract
12,99 40 Ml
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!