Hoofdgerecht
Vegan pasta pesto met balletjes
- • Hoofdgerecht
- • 3 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g pasta naar keuze
- • 200 g vegan balletjes
- • 200 g verse spinazie
- • 2 handjes cashewnoten of walnoten
- • 2 handjes basilicum
- • 1 ui, fijngesneden
- • 1 teentje knoflook
- • 4 el olijfolie
- • 2 el citroensap
- • Zout & peper
- • Optioneel: 2 el edelgistvlokken
- • Ter garnering: pijnboompitten
BEreidings wijze
- Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking en giet af. Laat staan tot gebruik.
- Snijd de ui fijn. Verhit wat olie in de pan en fruit even aan. Voeg vervolgens de vegan balletjes toe en bak goudbruin in ca. 4-5 minuten.
- Mix spinazie, basilicum, knoflook, cashewnoten, olijfolie, 100 ml water, citroensap, peper zout en edelgistvlokken in een blender of keukenmachine. Voeg de saus toe aan de pasta en mix het door elkaar.
- Serveer de pasta met de balletjes en garneer met verse basilicum en pijnboompitten.
Boodschappen lijst
- Spaghetti
1,49 500 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Cashewnoten
2,59 120 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,79 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Edelgistvlokken
6,99 60 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
4,79 80 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Biovecci en Lenna Omrani.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!