Dessert
Vegan panna cotta met mango
- • Dessert
- • 4 personen
- • 136 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 ml rijstdrink
- • 250 g mango (gewicht van vruchtvlees)
- • 125 ml rijst cuisine
- • 3 g agar agar
- • 1 limoen, het sap
- • 3 el ahornsiroop
- • 2 tl vanille extract
BEreidings wijze
- Meng de rijstdrink, cuisine, ahornsiroop en agar agar door elkaar en breng aan de kook. Laat 1 minuut doorkoken en haal van het vuur. Verdeel het mengsel over 4 glaasjes en laat opstijven in de koelkast.
- Pureer de mango met het limoensap en verdeel over de opgesteven panna cotta's.
Boodschappen lijst
- Rijstdrink ongezoet
4,09 1 Liter
removeadd product to cart - Mango
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
9,29 250 Ml
removeadd product to cart - Vanille extract
12,99 40 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!