Vegan gehaktballetjes met gele paprikasaus
Vegan gehaktballetjes met gele paprikasaus

Hoofdgerecht

Vegan gehaktballetjes met gele paprikasaus

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

450 g vegan gehaktballetjes
400 g pasta naar keuze
400 g tomatenblokjes
200 ml groentebouillon
4 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
2 gele paprika's, in stukjes
2 el fijngesneden kruiden, zoals peterselie of basilicum
1 el kokosolie

BEreidings wijze

  1. Verwarm de olie in een pan en bak de tomaat en paprika hierin een paar minuten.
  2. Schep de kruiden, tomatenblokjes met vocht en de bouillon erdoor, breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 5 minuten pruttelen.
  3. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Roer de balletjes intussen voorzichtig door de saus en laat warm worden.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van de Lekker Weten Winter