Hoofdgerecht
Vegan gehaktballetjes met gele paprikasaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 450 g vegan gehaktballetjes
- • 400 g pasta naar keuze
- • 400 g tomatenblokjes
- • 200 ml groentebouillon
- • 4 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
- • 2 gele paprika's, in stukjes
- • 2 el fijngesneden kruiden, zoals peterselie of basilicum
- • 1 el kokosolie
BEreidings wijze
- Verwarm de olie in een pan en bak de tomaat en paprika hierin een paar minuten.
- Schep de kruiden, tomatenblokjes met vocht en de bouillon erdoor, breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 5 minuten pruttelen.
- Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Roer de balletjes intussen voorzichtig door de saus en laat warm worden.
Boodschappen lijst
- Tomatenblokjes
1,29 400 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Paprika mix
4,99 3 stuks
removeadd product to cart - Mediterrane balletjes
3,79 250 Gram
removeadd product to cart - Basilicum
2,59 70 Gram
Uit assortiment
- Volkoren spelt tagliatelle
3,79 500 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Platte peterselie
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!