Hoofdgerecht
Vegan gehaktballetjes met gele paprikasaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 450 g vegan gehaktballetjes
- • 400 g pasta naar keuze
- • 400 g tomatenblokjes
- • 200 ml groentebouillon
- • 4 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
- • 2 gele paprika's, in stukjes
- • 2 el fijngesneden kruiden, zoals peterselie of basilicum
- • 1 el kokosolie
BEreidings wijze
- Verwarm de olie in een pan en bak de tomaat en paprika hierin een paar minuten.
- Schep de kruiden, tomatenblokjes met vocht en de bouillon erdoor, breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 5 minuten pruttelen.
- Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Roer de balletjes intussen voorzichtig door de saus en laat warm worden.
Boodschappen lijst
- Tomatenblokjes
1,39 400 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Paprika mix
4,59 3 stuks
removeadd product to cart - Mediterrane balletjes
3,85 250 Gram
removeadd product to cart - Volkoren spelt tagliatelle
3,79 500 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!