Tussendoor
Vegan chorizo rolletjes
- • Tussendoor
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 240 g zijden tofu
- • 1 Wheaty vegan chorizo worstje
- • 1 rol vegan bladerdeeg
- • 1 teentje knoflook
- • Handje verse basilicum
- • Handje edelgistvlokken
BEreidings wijze
- Blend de zijden tofu fijn in de blender. Verwijder het velletje van de chorizo en snijd in kleine stukken. Voeg de chorizo en de knoflook toe aan de tofu en mix tot een mengsel.
- Hak de basilicumbladen fijn en vouw ze in met een lepel.
- Rol het bladerdeeg uit en verdeel de vulling gelijkmatig over het deeg. Laat ongeveer 1 cm vrij aan de rand. Hak de basilicumbladen fijn en strooi over de vulling.
- Rol beide uiteinden van het deeg tot het midden. Rol het deeg in bakpapier en vries ongeveer 45 minuten tot een uur in.
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het opgerolde deeg in plakjes van ongeveer 1,5 tot 2 cm. Plaats de rolletjes op een bakplaat, laat voldoende ruimte open tussen de rolletjes. Bedek deze met bakpapier. Strooi er naar smaak edelgistvlokken over.
- Bak 40 minuten af en laat ze na afloop afkoelen voordat je ze serveert.
Boodschappen lijst
- Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart - Edelgistvlokken
5,99 60 Gram
removeadd product to cart - Vegan worst chorizo
3,99 130 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Wheaty.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!