Bakken
Vegan cheesecake met amandelproteïne
- • Bakken
- • 6 personen
- • 586 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 ml coconut whipping cream, blik liefst een nacht vant evoren in de koeling gezet
- • 280 g vegan roomkaas
- • 175 g vegan biscuitjes, fijn verkruimeld
- • 60 g kokosolie, gesmolten
- • 20 g poedersuiker
- • 1 citroen of limoen, de rasp
- • 1 zakje vanillesuiker
- • 4 el amandelproteïne
- • Ook nodig: springvorm van 18 cm, bodem bedekt met bakpapier
BEreidings wijze
- Meng de kokosolie door de biscuitkruimels. Stort het mengsel in de beklede bakvorm en druk het goed aan op de bodem. Laat hard worden in de koelkast.
- Klop de coconut whipping cream met de vanillesuiker luchtig op in een keukenmachine.
- Sla de vegan roomkaas los en roer de amandelproteïne en de poedersuiker erdoorheen. Voeg beetje bij beetje de coconut whipping cream toe.
- Giet het mengsel in de springvorm en laat ca. 2 uur opstijven in de koeling.
- Decoreer met citroen- of limoenrasp.
Boodschappen lijst
- Coconut whipping cream
3,19 400 Ml
removeadd product to cart - Plantaardig alternatief voor roomkaas
3,99 140 Gram
removeadd product to cart - Almond biscotti biscuits
3,99 135 Gram
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Vanillesuiker 4x8 gram
2,59 32 Gram
removeadd product to cart - Amandel proteïnepoeder
22,95 350 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!