Dessert
Vegan Budino
- • Dessert
- • 4 personen
- • 370 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 120 g amandeldrink
- • 110 g pure vegan chocolade
- • 100 g zachte dadels
- • 40 g amandel cuisine
- • 30 g cacao
- • 30 g amandelmeel
- • 20 g kokosolie
- • 5 g joannesbroodpitmeel
- • 5 g wijnsteenbakpoeder
- • 5 g psylliumvezels
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de bakvormen in.
- Smelt de kokosolie en chocolade.
- Doe de gesmolten ingrediënten samen met de amandelmelk, amandelcrème en dadels in de blender en maal tot een glad beslag.
- Meng de cacao, amandelmeel, psyllium husk poeder, bakpoeder en johannesbroodpitmeel.
- Voeg het beslag toe en maak het deeg.
- Voeg eventueel water of amandelmelk toe wanneer het deeg te droog is.
- Verdeel het deeg over de bakvormen.
- Plaats de bakvormen in een laag water van 2 cm en bak in de oven gedurende 30 minuten.
- Laat nog 15-30 minuten rusten.
Boodschappen lijst
- Amandelmeel
5,69 200 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 75%
3,39 100 Gram
removeadd product to cart - Amandeldrink suikervrij
2,99 1 Liter
removeadd product to cart - Cacaopoeder
4,79 250 Gram
removeadd product to cart - Pitloze dadels
2,99 300 Gram
removeadd product to cart - Kokosolie extra virgin
6,99 500 Ml
removeadd product to cart - Amandel cuisine
1,89 200 ML
removeadd product to cart - Psylliumvezels
9,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2019 Wedstrijdwinnaar kookwedstrijd.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!