Bakken
Vegan brownies met crunchy cashewpasta en cacao nibs
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g ahornsiroop
- • 175 g crunchy cashewpasta met cacao nibs
- • 150 g appelmoes
- • 100 g cacaopoeder
- • 25 g bloem
- • 20 g pure chocolade 72%, in stukjes
- • ½ tl bakpoeder
- • Snufje zout
- • Olie om in te vetten
- • Optioneel: geraspte schil van ½ sinaasappel
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175C (hetelucht). Vet de brownievorm in en bekleed de vorm met bakpapier.
- Meng in een kom met een mixer de cashewpasta met de appelmoes, ahornsiroop en eventueel de sinaasappelrasp tot een glad geheel.
- Zeef de cacao erboven en mix het er goed door.
- Zeef de bloem, het bakpoeder en het zout erboven en schep alles goed om tot je een vrij dik beslag hebt.
- Schep het beslag in de bakvorm. Strijk de bovenkant glad. Verdeel de stukjes chocola over de bovenkant.
- Bak de brownie in het midden van de oven gedurende 18-20 minuten. Neem uit de oven en laat de brownie helemaal afkoelen, het liefst een paar uur of een nacht.
- Snijd de brownie in 12 gelijke stukken.
Boodschappen lijst
- Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Crunchy cashewpasta cacao nibs
7,99 330 Gram
- Cacaopoeder
8,99 250 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Pure chocolade 72%
3,99 85 Gram
removeadd product to cart - Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Nice & Nuts
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!