Bakken
Vegan brownies met amandelpasta en kokos
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 175 g amandelpasta met kokos + extra ter garnering
- • 175 g ahornsiroop
- • 150 g appelmoes
- • 100 g cacaopoeder
- • 25 g bloem
- • ½ el geraspte kokos, ter garnering
- • ½ tl bakpoeder
- • Snufje zout
- • Olie om in te vetten
- • Optioneel: geraspte schil van ½ sinaasappel
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175C (hetelucht). Vet de brownievorm in en bekleed de vorm met bakpapier.
- Meng in een kom met een mixer de amandelpasta met de appelmoes, ahornsiroop en eventueel de sinaasappelrasp tot een glad geheel.
- Zeef de cacao erboven en mix het er goed door.
- Zeef de bloem, het bakpoeder en het zout erboven en schep alles goed om tot je een vrij dik beslag hebt.
- Schep het beslag in de bakvorm. Strijk de bovenkant glad. Schep 9 kleine kloddertjes amandelpasta van ongeveer ½ theelepel groot op de bovenkant. Trek er met behulp van een spies mooie krullen in.
- Bak de brownie in het midden van de oven gedurende 18-20 minuten. Neem uit de oven en bestrooi met de geraspte kokos; duw het voorzichtig een beetje in de bovenkant. Laat de brownie helemaal afkoelen, het liefst een paar uur of een nacht.
- Snijd de brownie in 12 gelijke stukken.
Boodschappen lijst
- Amandelpasta
8,39 330 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Appelmoes met rietsuiker
1,89 360 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Kokosrasp
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Nice & Nuts.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!