Voorgerecht
Vega tofu-omelet
- • Voorgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g tofu natuur
- • 100 g zijdentofu
- • 100 g rooktofu
- • 1 tl zout
- • 1 snufje witte peper
- • 1 snufje gemalen nootmuskaat
- • 1 tl curry
- • 1 kleine ui
- • 50 ml zonnebloemolie
- • beetje bladsalade
- • een paar kruiden
BEreidings wijze
- Laat de tofu uitlekken en plet fijn met een vork. Voeg zout, peper, nootmuskaat, curry en zijdentofu toe en meng alles onder elkaar.
- Hak de uien fijn en snijd de rooktofu in kleine blokjes. Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de rooktofublokjes tot ze knapperig zijn. Voeg de ui toe en laat even mee fruiten.
- Voeg het tofumengsel toe en bak mee aan. Roer af en toe even om met een houten lepel, zodat het hele mengsel heet wordt. Maak van het mengsel een halve maan zoals je op de foto ziet en bak even aan.
- Leg de tofu-omelet voorzichtig op een bord en serveer naar wens met salade en verse kruiden.
Boodschappen lijst
- Tofu
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Zonnebloemolie koudgeperst
4,59 500 Ml
removeadd product to cart - Tofu gerookt
3,19 200 Gram
removeadd product to cart - Zijdentofu
3,39 400 Gram
removeadd product to cart - Uien
1,99 1 kg
removeadd product to cart - Curry ketchup
2,89 500 Gram
removeadd product to cart - Baby leaf
2,29 75 Gram
removeadd product to cart - Herbamare kruidenzout original
3,69 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Varieer deze tofu-omelet met tomaten, champignons of paprika.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!