Tussendoor
Tuinkruidenspread met rauwkost en geitenkwark
- • Tussendoor
- • 2 personen
- • 238 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 eetl olijfolie
- • 250 g volle geitenkwark (Vliek)
- • zout & peper
- • 1 sjalot, gesnipperd
- • bieslook paar sprieten, fijngehakt (ca. 1 eetl)
- • 6 stuks cherrytomaten, in kwarten
- • ¼ komkommer, in kleine blokjes
- • ½ paprika, in kleine blokjes
- • zonnebloemkiemen schaaltje van 50g
- • pompoenpitten handje
- • voor erbij: brood 2 sneetjes, getoast en in soldaatjes (repen) gesneden
BEreidings wijze
- Roer de olijfolie door de geitenkwark en breng op smaak met zout en peper.
- Meng de fijngesneden bieslook, sjalot en de groenten erdoor. Verdeel het mengsel over 2 bakjes of potjes.
- Garneer met zonnebloemkiemen en pompoenpitten. Serveer met toast.
Boodschappen lijst
- Extra vierge olijfolie
14,99 1 Liter
removeadd product to cart - Volle geitenkwark
3,99 350 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Bieslook
2,89 20 Gram
removeadd product to cart - Cherrytomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Paprika mix
4,59 3 stuks
removeadd product to cart - Zonnebloem kiemen
1,99 50 Gram
removeadd product to cart - Pompoenpitten
2,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!