Sauzen & dressings
Tuinbonenspread
- • Sauzen & dressings
- • 4 personen
- • 47 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 175 g tuinbonen, vers of diepvries
- • 1½ el olijfolie
- • 1 el peterselie
- • 2 tl edelgistvlokken
- • 1 tl citroensap
- • ¼ tl knoflook, geperst
- • Zout & peper
- • Ook nodig: staafmixer of keukenmachine
BEreidings wijze
- Spoel de tuinbonen af in een zeef.
- Pureer alle ingrediënten samen met 40 ml water met een staafmixer/in de keukenmachine tot een mooie spread.
Boodschappen lijst
- Edelgistvlokken
6,99 60 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Tuinbonen
2,69 350 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Heerlijk als dip, spread op brood en in salades. Tip: Bewaar goed afgesloten in een glazen pot in de koelkast. Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!