Dessert
Trifle met roggebrood
- • Dessert
- • 4 personen
- • 308 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g kwark
- • 400 g bosvruchten (diepvries), ontdooid
- • 40 g boter
- • 3 sneetjes Fries roggebrood, verkruimeld
- • 1 mango, in kleine blokjes
- • 1 el rietsuiker
BEreidings wijze
- Verwarm de boter in een koekenpan en bak de roggebroodkruimels 2-3 minuten. Voeg de suiker toe en bak kort mee tot het licht karameliseert.
- Verdeel de helft van het roggebroodmengsel over 4 wijde glazen of glazen schaaltjes.
- Meng al het fruit en verdeel een derde over het roggebrood in de glazen. Schep hierop de helft van de kwark en maak zo een paar laagjes. Eindig met fruit.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,49 250 Gram
removeadd product to cart - Fries roggebrood
2,09 500 Gram
removeadd product to cart - Volle kwark
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Mango
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtrade
4,59 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!