Hoofdgerecht
Tortilla Wraps
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 815 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 uien
- • 2 preien
- • 180 g vegan gehakt
- • 400 red kidneybonen in chilisaus
- • 1 potje tomatenpuree
- • ½ ijsbergsla
- • 4 wraps
- • zelf toevoegen
- • 1 el bakolie
- • knoflook(poeder) naar smaak
BEreidings wijze
- Pel en snipper de uien. Was de prei en snijd in ringen. Spoel de ringen goed af onder kraan, gebruik bijvoorbeeld een vergiet. Verhit bakolie in een koekenpan en bak de uien en prei aan. Voeg het vegan gehakt toe en bak het 3-5 minuten mee.
- Voeg de kidneybonen in chilisaus en de tomatenpuree toe. Verwarm nog even voor 5 minuten. Breng op smaak met knoflook(poeder).
- Snijd ondertussen de ijsbergsla en was onder de kraan. Verhit de wraps in een hete koekenpan (zonder olie), totdat ze lichtbruin worden.
- Schep de vulling op de wraps, doe een beetje ijsbergsla erbij en vouw de wrap dicht.
Boodschappen lijst
- Vloeibare bak en braad boter
3,09 450 Ml
removeadd product to cart - Uien
1,99 1 kg
removeadd product to cart - Prei
2,19 2 stuk
removeadd product to cart - Vegan gehakt/haché
2,99 180 Gram
removeadd product to cart - Rode nierbonen
1,29 400 Gram
removeadd product to cart - Tomatenpuree
1,29 200 Gram
removeadd product to cart - Gemalen knoflook
3,39 45 Gram
removeadd product to cart - Tortilla wraps
2,49 6 stuk
removeadd product to cart - IJsbergsla
2,29 1 stuk
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Ekomenu
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!