Tortilla Wraps
Tortilla Wraps

Hoofdgerecht

Tortilla Wraps

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 815 kcal / portie

Ingrediënten lijst

2 uien
2 preien
180 g vegan gehakt
400 red kidneybonen in chilisaus
1 potje tomatenpuree
½ ijsbergsla
4 wraps
zelf toevoegen
1 el bakolie
knoflook(poeder) naar smaak

BEreidings wijze

  1. Pel en snipper de uien. Was de prei en snijd in ringen. Spoel de ringen goed af onder kraan, gebruik bijvoorbeeld een vergiet. Verhit bakolie in een koekenpan en bak de uien en prei aan. Voeg het vegan gehakt toe en bak het 3-5 minuten mee.
  2. Voeg de kidneybonen in chilisaus en de tomatenpuree toe. Verwarm nog even voor 5 minuten. Breng op smaak met knoflook(poeder).
  3. Snijd ondertussen de ijsbergsla en was onder de kraan. Verhit de wraps in een hete koekenpan (zonder olie), totdat ze lichtbruin worden.
  4. Schep de vulling op de wraps, doe een beetje ijsbergsla erbij en vouw de wrap dicht.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Ekomenu