Lunch
Tortilla's met gehakt chorizo en groenten
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g (vegetarisch) gehakt
- • 300 ml oriëntal roerbaksaus
- • 100 g chorizo, in kleine stukjes
- • 4 wraps
- • 3 teentjes knoflook, zeer fijn gehakt
- • 1 zak Italiaanse roerbakgroenten
- • 4 el koriander, fijngehakt
- • Olijfolie om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de grill vast voor.
- Bak het (vegetarisch) gehakt rul in een braadpan met wat olijfolie. Voeg paprika, knoflook en olijven toe en bak een paar minuten mee. Doe de gedroogde tomaten en de ketchup erbij en laat zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout, peper en hot peppersauce.
- Schep de vulling in het midden van elke wrap, vouw ze dicht en leg ze in een ovenschaal met de sluiting naar boven.
- Bestrijk elke wrap (sluiting) met zure room en bestrooi met fêta of geraspte kaas.
- Leg even onder de grill en bestrooi voordat je opdoet met verse koriander of selderij.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Droge worst paprika peper
4,29 120 Gram
removeadd product to cart - Tortilla wraps
2,99 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!