Voorgerecht
Tonijncrème met appelvinaigrette
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 potje tonijncrème
- • 1 appel
- • 1 sjalot, gesnipperd
- • 2 el olijfolie
- • 1 el witte balsamicoazijn
- • Zout & peper
- • Optioneel: toastjes & tuinkers
BEreidings wijze
- Klop een vinaigrette van de balsamico met de olijfolie, zout en peper en het sjalotje.
- Schil de appel en snijd brunoise (in blokjes van ½ cm). Meng door de vinaigrette.
- Schep een lepeltje tonijncrème op toastjes of mooie lepels. Garneer met appelvinaigrette en tuinkers.
Boodschappen lijst
- Tuinkers
1,09 130 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte balsamicoazijn
6,09 250 ML
removeadd product to cart - Tonijn rillettes
4,89 120 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Ongezoete spelt beschuit
2,79 200 Gram
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!