Voorgerecht
Thaise viskoekjes
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g kabeljauw, in grove stukken
- • 50 g sperziebonen, beetgaar gekookt en in kleine stukjes
- • 1 ei
- • 3 el bloem
- • 2 el olijfolie
- • 1½ el koriander, grof gesneden
- • 1½ el basilicum, grof gesneden
- • 1 el Thaise rode currypasta
- • 1 tl suiker
BEreidings wijze
- Pureer de kabeljauw met de currypasta, het ei en de koriander en basilicum in de keukenmachine of met de staafmixer.
- Meng de suiker, bloem en de stukjes sperzieboon met de hand of een lepel door de vispuree. Voeg nog wat extra bloem toe als het mengsel te vochtig is.
- Vorm koekjes van ca. 5 cm doorsnede en 2 cm dik van de vispuree.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de viskoekjes goudbruin en gaar, keer ze halverwege.
Boodschappen lijst
- Palmsuiker
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Thaise rode currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Sperziebonen
3,99 250 Gram
removeadd product to cart - Kabeljauwfilet
9,75 235 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Voor ca. 12 stuks Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!