Hoofdgerecht
Thaise pompoencurry
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 el plantaardige olie
- • 1 rode ui
- • 2 teentjes knoflook
- • 1,5 / 2 el rode currypasta
- • 400 g pompoen (voorgesneden)
- • 200 ml kokosmelk
- • 100 ml groentebouillon
- • handje koriander, grof gesneden
- • 120 g zilvervliesrijst
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) even aan. Roer de currypasta en pompoen erdoor en roerbak deze 3-4 minuten.
- Voeg de kokosmelk en bouillon toe. Breng aan de kook en laat het geheel op laag vuur 20-25 minuten sudderen. Roer af en toe tot de pompoen zacht is.
- Roer de koriander erdoor en serveer met zilvervliesrijst.
Boodschappen lijst
- Koriander in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Thaise rode currypasta
2,39 50 Gram
removeadd product to cart - Butternut pompoenblokjes
2,59 400 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes zoutarm
1,49 6 stuk
removeadd product to cart - Zilvervliesrijst rond
2,59 500 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!