Hoofdgerecht
Thaise pompoencurry
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g pompoenblokjes
- • 200 ml kokosmelk
- • 120 g zilvervliesrijst
- • 100 ml groentebouillon
- • 2 teentjes knoflook
- • 1 rode ui
- • Handje koriander, grof gesneden
- • 2 el rode currypasta
- • 2 el plantaardige olie
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) even aan. Roer de currypasta en pompoen erdoor en roerbak deze 3-4 minuten.
- Voeg de kokosmelk en bouillon toe. Breng aan de kook en laat het geheel op laag vuur 20-25 minuten sudderen. Roer af en toe tot de pompoen zacht is.
- Roer de koriander erdoor en serveer met zilvervliesrijst.
Boodschappen lijst
- Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Butternut pompoenblokjes
2,59 350 Gram
removeadd product to cart - Zilvervliesrijst
3,69 800 Gram
removeadd product to cart - Thaise rode currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!