Bakken
Tarte flambée met Feto
- • Bakken
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • BODEM:
- • 200 g bloem
- • 3 g gedroogd gist
- • 2 el olie
- • BELEG:
- • 140 ml sojaroom
- • 2 uien, fijngesneden
- • 80 g cashew- of amandelpasta
- • 1 pakje Feto, in kleine blokjes
- • Beetje peterselie, fijngesneden
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kneed bloem, gedroogde gist, olie en een beetje zout met 100 ml water tot een glad deeg en laat 30 minuten rijzen.
- Mix de sojaroom met de notenpasta in een hoge mengbeker tot een gladde massa.
- Breng op smaak met zout en peper en verdeel over het dun uitgerolde deeg. Verdeel de vetoblokjes en ui over de deegbodem. Bak 8-12 minuten in een voorverhitte oven op 220℃.
- Versier met peterselie en serveer.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Gedroogde gist
1,19 9 Gram
removeadd product to cart - Cashewpasta
7,59 330 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!