Lunch
Taco's met vegan döner
- • Lunch
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • Frijoles refritos (gepureerde bonen):
- • ½ rode ui
- • ½ teentje knoflook
- • 1 el olijfolie
- • 250 g uitgelekte rode bonen in blik
- • 40 ml water
- • 1 el sojasaus
- • 1 tl paprikapoeder
- • Zout peper
- • Ook:
- • 100 g vegan kebab
- • ½ rode paprika
- • ½ groene paprika
- • ¼ rode ui
- • 45 g maïskorrels
- • 1 el chipotle of chili
- • 1 el citroensap
- • 4 maïs- of tarwetortilla's
- • 1 klein bosje verse koriander
BEreidings wijze
- Verhit de olijfolie in een pan. Hak de ui en knoflook fijn en bak 2 minuten op middelhoog vuur.
- oeg de afgespoelde en uitgelekte bruine bonen, water, sojasaus, paprika, zout en peper toe en laat 5 minuten op middelhoog vuur sudderen.
- Pureer het mengsel met een aardappelstamper om een puree te krijgen die wat textuur heeft.
- Was, ontkern en snij de rode en groene paprika's in kleine blokjes. Hak de rode ui fijn.
- Meng de mais, chipotle, citroensap en vegan kebab in een kom. Fruit het geheel in een pan met wat olie.
- Vul de tortilla's met een royale portie frijoles refritos en het kebabmengsel om de taco's te bereiden. Garneer met verse koriander.
Boodschappen lijst
- Chilisaus
2,55 240 ML
removeadd product to cart - Vegan kebab gyros
4,09 200 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Rode nierbonen
3,19 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Rode paprika
3,49 2 stuk
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
3,99 250 ML
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Wheaty
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!