Hoofdgerecht
Taco's met vegan döner
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g vegan kebab
- • 45 g maiskorrels
- • 4 tortilla's
- • ½ rode paprika
- • ½ groene paprika
- • ¼ rode ui
- • 1 el citroensap
- • 1 tl chilipoeder
- • Klein bosje verse koriander
- • GEPUREERDE BONEN:
- • 250 g rode bonen (blik), uitgelekt
- • ½ rode ui
- • ½ teentje knoflook
- • 1 el sojasaus
- • 1 tl paprikapoeder
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verhit de olijfolie in een pan. Hak de ui en knoflook fijn en bak 2 minuten op middelhoog vuur.
- Voeg de afgespoelde en uitgelekte bruine bonen, 40 ml water, sojasaus, paprika, zout en peper toe en laat 5 minuten op middelhoog vuur sudderen.
- Pureer het mengsel met een aardappelstamper om een puree te krijgen die wat textuur heeft.
- Was, ontkern en snij de rode en groene paprika's in kleine blokjes. Hak de rode ui fijn.
- Meng de mais, chipotle, citroensap en vegan kebab in een kom. Fruit het geheel in een pan met wat olie.
- Vul de tortilla's met een royale portie frijoles refritos en het kebabmengsel om de taco's te bereiden. Garneer met verse koriander.
Boodschappen lijst
- Vegan kebab gyros
5,19 200 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 ML
removeadd product to cart - Paprikapoeder
3,89 40 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Tortilla wraps extra vezels
2,89 6 stuks
removeadd product to cart - Rode nierbonen
1,99 400 Gram
removeadd product to cart - Jonge maïs
1,89 340 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Chilipoeder
2,39 20 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 ML
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Wheaty
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!