Dessert
Stoofpeertjes (zonder alcohol)
- • Dessert
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • stoofpeertjes, 6, geschild
- • bosbessen oersap, 200 ml
- • water 300 ml
- • suiker, 100 g
- • kaneelstokjes, 2
- • sinaasappel, 1
BEreidings wijze
- Zet de stoofpeertjes in een passende pan en voeg de sap, het water, suiker en de kaneelstokjes toe.
- Schil de sinaasappel met een dunschiller zodat je alleen de oranje schil hebt en niet de bittere, witte onderlaag van de schil, en voeg deze toe.
- Zet de pan op laag vuur en laat tegen de kook aan komen. Pocheer de peertjes 3 uur of totdat ze helemaal gaar zijn.
- Laat ze in het vocht afkoelen.
Boodschappen lijst
- Kaneelstokjes
1,49 10 Gram
removeadd product to cart - Bosbessen oersap
8,79 700 Ml
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtade
5,59 1 kg
removeadd product to cart - Perssinaasappels
3,49 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 3 uur Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!