Dessert
Stoofpeertjes (zonder alcohol)
- • Dessert
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 ml bosbessen oersap
- • 100 g suiker
- • 6 stoofpeertjes, geschild
- • 2 kaneelstokjes
- • 1 sinaasappel
BEreidings wijze
- Zet de stoofpeertjes in een passende pan en voeg de sap, 300 ml water, suiker en de kaneelstokjes toe.
- Schil de sinaasappel met een dunschiller zodat je alleen de oranje schil hebt en niet de bittere, witte onderlaag van de schil, en voeg deze toe.
- Zet de pan op laag vuur en laat tegen de kook aan komen. Pocheer de peertjes 3 uur of totdat ze helemaal gaar zijn.
- Laat ze in het vocht afkoelen.
Boodschappen lijst
- Kristalsuiker
3,19 750 Gram
removeadd product to cart - Bosbessen oersap
9,39 700 Ml
removeadd product to cart - Kaneelstokjes
5,19 30 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 3 uur Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!