Hoofdgerecht
Stir-fry met radijs en bimi
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 480 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g bimi, in stukjes gesneden en geblancheerd
- • 150 g udon noodles, bereid zoals op de verpakking staat vermeld
- • 10 radijsjes, in partjes
- • 2 tenen knoflook, geperst
- • 1 sjalot, gesnipperd
- • ½ chilipeper, zaadjes eruit en in dunne ringen
- • 3 el shoyu
- • 2 el chilisaus
- • 2 el cashewnoten, geroosterd in een droge koekenpan
- • 2 el plantaardige olie
- • Klein handje korianderblaadjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een ruime wok of bakpan op middelhoog vuur. Fruit de sjalot en knoflook in ca. 3 minuten glazig. Voeg de radijsjes toe en roerbak deze ongeveer 3 minuten.
- Schep de noodles, cashewnoten en bimi erdoor en giet de shoyu en chilisaus erbij. Roer door en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de noodles over 2 kommen en garneer met chilipeper en koriander.
Boodschappen lijst
- Sweet chilisaus
2,99 240 Ml
removeadd product to cart - Koriander
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,59 150 Gram
removeadd product to cart - Radijsjes
1,59 1 stuks
removeadd product to cart - Bimi®
3,59 200 Gram
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
4,69 250 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Udon noedels
4,49 250 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!