Stir-fry met radijs en bimi
Stir-fry met radijs en bimi

Hoofdgerecht

Stir-fry met radijs en bimi

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 480 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g bimi, in stukjes gesneden en geblancheerd
150 g udon noodles, bereid zoals op de verpakking staat vermeld
10 radijsjes, in partjes
2 tenen knoflook, geperst
1 sjalot, gesnipperd
½ chilipeper, zaadjes eruit en in dunne ringen
3 el shoyu
2 el chilisaus
2 el cashewnoten, geroosterd in een droge koekenpan
2 el plantaardige olie
Klein handje korianderblaadjes
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verhit de olie in een ruime wok of bakpan op middelhoog vuur. Fruit de sjalot en knoflook in ca. 3 minuten glazig. Voeg de radijsjes toe en roerbak deze ongeveer 3 minuten.
  2. Schep de noodles, cashewnoten en bimi erdoor en giet de shoyu en chilisaus erbij. Roer door en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de noodles over 2 kommen en garneer met chilipeper en koriander.

Boodschappen lijst

  • product
    Sweet chilisaus

    2,99 240 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Koriander

    1,99 15 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Cashewnoten

    3,59 150 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Radijsjes

    1,59 1 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Bimi®

    3,59 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Shoyu (mild)

    4,69 250 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Udon noedels

    4,49 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Sjalotten

    1,99 200 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.