Hoofdgerecht
Spliterwtenpasta met tomaten-paddenstoelensaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g kastanjechampignons, in kwarten
- • 500 g passata
- • 400 g spliterwtenpasta
- • 3 tenen knoflook, fijngehakt
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 glas rode wijn
- • 6 el olijfolie
- • 1 bosje peterselie, gehakt
- • 2 takjes tijm
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak de paddenstoelen in de olijfolie, voeg tijm, knoflook en ui toe. Voeg een glas rode wijn toe en kook even in.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de peterselie en de saus toe aan de paddenstoelen.
- Kook de saus even kort tot deze wat ingedikt is, haal de takjes tijm eruit.
- Giet de pasta af en breng de saus op smaak met zout en peper en garneer met peterselie.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
16,49 1 Liter
removeadd product to cart - Spliterwten fusilli
3,79 250 Gram
removeadd product to cart - Passata
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Tijm in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Platte peterselie in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Kastanjechampignons
2,59 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!