Hoofdgerecht
Spliterwtenpasta met doperwten, munt en grapefruit
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g spliterwtenpasta
- • 200 g doperwten (diepvries), ontdooid
- • 3 tenen knoflook, fijngehakt
- • 1 rode grapefruit, partjes uit de vliezen gesneden en sap opgevangen
- • Handje geraspte oude kaas
- • Klein handje muntblaadjes, in fijne reepjes
- • 5 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet af, laat uitlekken en zet gelijk de lege pan terug op het vuur. Giet de olijfolie erin en bak de knoflook kort.
- Doe de pasta en de doperwten erbij en breng op smaak met zout en peper en het grapefruitsap. Meng er voorzichtig de partjes grapefruit door en de reepjes munt.
- Rasp er wat oude kaas over en garneer met muntblaadjes.
Boodschappen lijst
- Munt in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Grapefruit
3,99 750 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Spliterwten fusilli
3,79 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!