Bakken
Spinaziepizza met geitenkaas, tomaatjes en smoked paprika
- • Bakken
- • 2 personen
- • 685 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g wild wonders tomaatjes, gehalveerd
- • 125 g verse geitenkaas, grof verbrokkeld
- • 100 g babyspinazie
- • 70 gr tomatenpuree
- • 2 kant-en-klare pizzabodems
- • 1 sjalot, gesnipperd
- • 1 el olijfolie
- • 1 tl gerookte paprikapoeder
- • Snufje fleur de sel
BEreidings wijze
- Verwarm de olijfolie in een ruime pan en fruit de sjalot, voeg vervolgens de tomatenpuree toe en bak ca. 1 minuut. Doe de helft van de tomaten erbij en gaar ze totdat het grootste deel van het vocht eruit is en een saus is ontstaan. Schep dan de spinazie erdoor en haal meteen van het vuur.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bestrijk de pizzabodems met de saus en beleg ze met de overgebleven tomaatjes en de geitenkaas. Bestrooi met gerookte paprikapoeder.
- Bak de pizza’s in ca. 10 minuten krokant en gaar en maak af met een snufje fleur de sel.
Boodschappen lijst
- Pizzabodems
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
8,89 500 Ml
removeadd product to cart - Tomatenpuree
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Baby spinazie
2,29 100 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,89 200 Gram
removeadd product to cart - Wild Wonders tomaatjes
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Fleur de Sel
7,99 120 Gram
removeadd product to cart - Gerookte paprikapoeder
3,99 50 Gram
removeadd product to cart - Verse geitenkaas 50+
5,25 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 45 minuten Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!