Bakken
Spinazieflapjes met geitenkaas
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g verse spinazie, grof gesneden
- • 150 g zachte geitenkaas
- • 5 plakjes bladerdeeg, ontdooid
- • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 1 ei, losgeklopt
- • 1 sjalotje, gesnipperd
- • 2 el sesamzaad
- • 1 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200 gr.C.
- Fruit het sjalotje met de knoflook in de olie.
- Voeg de spinazie toe en laat op hoog vuur al omscheppend slinken. Schep in een vergiet en druk het vocht eruit.
- Meng de geitenkaas door de spinazie en voeg peper en zout naar smaaktoe.
- Verdeel het mengsel over de plakjes bladerdeeg en vouw dicht tot driehoekjes. Plak de randjes vast met een klein beetje water en druk dicht met een vork.
- Bestrijk de flapjes met losgeklopt ei en bestrooi met sesamzaad.
- Bak in ca. 25 minuten goudbruin en gaar in de oven. Wijntip: Chateau Gaillard Touraine Sauvignon Blanc
Boodschappen lijst
- Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Sesamzaad
1,89 250 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!