Lunch
Spinazie-quesadilla's
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 8 tortillawraps
- • 200 g spinazie, gewassen en gedroogd
- • 125 g zachte geitenkaas
- • 10 cherrytomaatjes, in kwarten
- • 2 bollen mozzarella, in kleine reepjes
- • 3 el olijfolie
- • ½ ui, gesnipperd
- • Zeezout en zwarte peper
BEreidings wijze
- Verhit 2 eetlepels van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin al roerend de ui zacht en goudkleurig in 5 tot 7 minuten.
- Voeg nog 1 eetlepel olie toe en doe de spinazie erbij. Roerbak tot het begint te slinken. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en draai het vuur uit.
- Verdeel de geitenkaas over 4 tortilla’s, leg daarop de spinazie, de klein gesneden tomaatjes en de mozzarella. Dek af met de overgebleven tortilla’s en duw zacht aan.
- Verwarm de pan opnieuw en bak hierin de quesadilla’s ca. 2 minuten aan iedere kant tot ze knapperig zijn en beginnen te verkleuren.
- 5. Snijd de quesadilla’s in vieren en serveer
- direct.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
14,99 1 Liter
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Cherrytomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Tortilla wraps
2,99 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente Je kunt de geitenkaas vervangen door roomkaas voor een milde variant.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!