Bijgerecht
Sperziebonen in sinaasappel gemberdressing
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 120 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g sperziebonen, panklaar gemaakt
- • 1 sinaasappel, sap + rasp
- • 3 el sojasaus
- • 2 el gembersiroop
- • 1 el sesamolie
BEreidings wijze
- Kook de sperziebonen beetgaar in kokend water. Spoel gelijk met koud water af tot ze helemaal koud zijn en niet kunnen doorgaren. Laat uitlekken.
- Meng het sinaasappelsap, de rasp (klein beetje achterhouden voor garnering), sojasaus, gembersiroop en de sesamolie door elkaar.
- Schep de marinade door de boontjes en laat ongeveer een half uur intrekken.
- Bestrooi voor het serveren met de achtergehouden rasp.
Boodschappen lijst
- Sperziebonen
3,99 250 Gram
removeadd product to cart - Sesamolie
8,79 500 Ml
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Gembersiroop
5,39 240 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!