Bijgerecht
Sperziebonen in sinaasappel gemberdressing
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 120 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g sperziebonen, panklaar gemaakt
- • 1 sinaasappel, sap + rasp
- • 3 el sojasaus
- • 2 el gembersiroop
- • 1 el sesamolie
BEreidings wijze
- Kook de sperziebonen beetgaar in kokend water. Spoel gelijk met koud water af tot ze helemaal koud zijn en niet kunnen doorgaren. Laat uitlekken.
- Meng het sinaasappelsap, de rasp (klein beetje achterhouden voor garnering), sojasaus, gembersiroop en de sesamolie door elkaar.
- Schep de marinade door de boontjes en laat ongeveer een half uur intrekken.
- Bestrooi voor het serveren met de achtergehouden rasp.
Boodschappen lijst
- Sesamolie
8,79 500 Ml
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Gembersiroop
5,39 240 Ml
removeadd product to cart - Handsinaasappels
3,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!