Hoofdgerecht
Spelttagliatelle met aubergines en spinaziesaus
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 634 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g baby spinazie, gewassen en gedroogd
- • 150 g volkoren spelt tagliatelle
- • 100 ml soja cuisine
- • 50 g cashewnoten
- • 15 g vegan alternatief voor geraspte kaas
- • 1 grote of 2 kleine aubergines, vlak voor gebruik in lange plakken van ½ cm gesneden en dun bestreken met olie
- • 1 rode ui, gesnipperd
- • 1 tl limoensap
- • 1 tl kruidenzout
- • 1 tl spirulina poeder
- • 1 tl chilivlokken
- • 1 tl olijfolie
- • Voor erover: koriander of peterselie
BEreidings wijze
- Kook de pasta in een ruime pan licht gezouten water al dente, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit intussen de grillpan. Gril de ingevette aubergineplakjes aan beide kanten ca. 1 minuut tot er mooie streepjes op staan.
- Blend de overige ingrediënten, behalve de groene kruiden, in de keukenmachine tot een gladde saus.
- Giet de pasta af maar vang 1 kop van het kookwater op.
- Meng het kopje kookwater met de saus en daarna door de pasta.
- Serveer de pasta met de gegrilde aubergine en groene kruiden.
Boodschappen lijst
- Volkoren spelt tagliatelle
3,79 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Chilivlokken
3,69 20 Gram
removeadd product to cart - Spirulina poeder
9,99 125 Gram
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,09 150 Gram
removeadd product to cart - Herbamare kruidenzout original
3,99 125 Gram
removeadd product to cart - Limoensap
2,39 200 Ml
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,39 200 Ml
removeadd product to cart - Plantaardig alternatief voor geraspte kaas original
3,99 150 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!