Spaghetti spinazie a la creme
Spaghetti spinazie a la creme

Hoofdgerecht

Spaghetti spinazie a la creme

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

150 g (volkoren of glutenvrije) spaghetti
400 g verse spinazie
250 g kastanjechampignons, in plakjes gesneden
4-5 el (soja)kwark
1,5 tl knoflookpoeder
optioneel:
5 el citroensap
1 tl zout
zwarte peper (hoeveelheid naar eigen voorkeur)

BEreidings wijze

  1. Kook de spaghetti gaar in aangegeven tijd op de verpakking
  2. Bak de kastanjechampignons in een wokpan met olie. Scheur de verse spinazie met je hand in wat kleinere stukkken (hoeft niet zo nauw) en voeg deze ook toe in de pan. Roer alles goed door elkaar. Voeg het zout en de zwarte peper ook toe.
  3. De champignons en spinazie zijn binnen 10 minuten al klaar. Doe het vuur uit, voeg nu de (soja)kwark en verse citroensap toe.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Mitu's Meatless food