Hoofdgerecht
Spaghetti met artisjokken en citroen
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 688 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g spaghetti
- • 250 g cherrytomaten
- • 190 g gegrilde artisjokken in olie (potje)
- • 150 ml witte wijn
- • 75 g rucola
- • 2 blaadjes gedroogde laurier
- • 1 citroen, de rasp
- • 1 teentje knoflook, in plakjes
- • Handje peterselie, gehakt
- • 2 el olijfolie
- • Zout & zwarte peper
- • Dressing: olijfolie & azijn
BEreidings wijze
- Bak de artisjokken met de plakjes knoflook 2 minuten in de olijfolie. Voeg de wijn toe en de laurier. Laat ca. 10 minuten zacht sudderen.
- Kook intussen de spaghetti al dente in gezouten water en voeg deze daarna toe aan de artisjokken, samen met een klein beetje pastawater. Mix alles goed door.
- Bestrooi met citroenrasp, peterselie en zwarte peper. Serveer met een salade van rucola en cherrytomaat.
Boodschappen lijst
- Chardonnay muscat
10,79 75 cl
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Cherrytomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Volkoren spaghetti
2,39 500 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Platte peterselie
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Laurierblaadjes
3,49 4 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!