Hoofdgerecht
Spaghetti carbonara (vegan)
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 320 g spaghetti (eventueel volkoren)
- • 1 el olie
- • 180 g plantaardige baconreepjes (ProLaTerre)
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 tl paprikapoeder
- • 1 el worchestershiresaus
- • 250 ml sojaroom
BEreidings wijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Bak de bacon reepjes zachtjes uit in 1 eetlepel olie
- Strooi er paprikapoeder over en voeg de worchestershiresaus toe
- Voeg de uitgelekte pasta toe en vervolgens de sojaroom
- Goed roeren en serveren
Boodschappen lijst
- Worcestershiresaus
4,29 140 Gram
removeadd product to cart - Vegan baconreepjes
3,29 180 Gram
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Paprikapoeder
3,99 40 Gram
removeadd product to cart - Volkoren spaghetti
2,39 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is ingezonden door één van onze klanten, die met een bijzonder product een heerlijke maaltijd op tafel heeft gezet: Ik ben Sonja (34) en doe mijn boodschappen bij Ekoplaza Lemmer. Mijn man en zoons zijn gek op spaghetti carbonara. Ik ben veganistisch, dus eet dat niet. Maar nu heb ik plantaardige baconreepjes van Prolaterre ontdekt. Met bijgaand recept doe ik nu iedereen een plezier.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!