Hoofdgerecht
Spaghetti carbonara
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g volkoren speltspaghetti
- • 250 g bacon, in blokjes
- • 250 ml sojaroom
- • 200 g Pecorino Romano, geraspt
- • 2 tl worcestershiresaus
- • Mespunt paprikapoeder
- • Zwarte peper
BEreidings wijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak ondertussen de bacon uit.
- Voeg, als de spaghetti bijna beetgaar is, room, paprikapoeder en worcestershiresauce toe aan de bacon en roer goed door (niet laten koken).
- Schep de uitgelekte spaghetti en de pecorino door de roomsaus en meng alles goed door elkaar. Maal er flink peper over en bestrooi naar wens met extra pecorino.
Boodschappen lijst
- Gerookte spekreepjes
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Worcestershire saus
4,19 140 Gram
removeadd product to cart - Soja cuisine
1,89 250 ML
removeadd product to cart - Milde paprikapoeder
2,29 30 Gram
removeadd product to cart - Spelt spaghetti
3,59 500 GRAM
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!