Hoofdgerecht
Soba met frisse gember-citroensaus
- • Hoofdgerecht
- • 1 persoon
Ingrediënten lijst
- • ½ pak soba (100 g)
- • 1 citroen
- • 1 tl gemberpuree
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • 2 el tamari
- • 1 el sesamolie
- • 15 g peterselie
BEreidings wijze
- Kook de soba volgens de aanwijzingen op de verpakking (5-6 minuten).
- Snijd ondertussen de peterselie fijn.
- Pers de citroen uit en voeg hier de gemberpuree, de tamari, de sesamolie en de geperste knoflook aan toe. Roer door elkaar.
- Spoel de soba na het koken af onder koud water. Meng met de peterselie en giet de saus over de noedels.
Boodschappen lijst
- Geroosterde sesamolie
6,99 250 Ml
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Tamari krachtige sojasaus
5,49 250 Ml
removeadd product to cart - Sesamolie
8,79 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Terrasana
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!