Slawraps met shoarma
Slawraps met shoarma

Slawraps met shoarma

  • 2 personen
  • 547 kcal / portie

Ingrediënten lijst

2 st biologische Rode ui
200 g biologische Shoarma
200 g biologische Maïs
2 st biologische Romatomaat
1 st biologische Courgette
1 st biologische Knoflookteen
2 krop biologische Little gem
1 el Mayonaise
2 el Yoghurt

BEreidings wijze

  1. 1. Pel en snipper de ui. Verhit olie in een bakpan en fruit de ui 2 minuten. Bak het shoarmavlees mee op een hoog vuur.
  2. 2. Spoel de maïs in een zeef onder de kraan. Was de tomaten en snijd in kleine blokjes. Verwarm de tomaten en maïs mee met de shoarma.
  3. 3. Was de courgette en snijd in de dunne plakken. Verhit een grillpan of bakpan en gril of bak de courgette tot deze vocht afgeeft en bruin kleurt.
  4. 4. Maak een dressing door yoghurt, mayonaise met olijfolie extra vierge te mengen. Pel de knoflook en pers erbovenuit. Breng op smaak met zout en peper.
  5. 5. Haal de sla bladen netjes los van de kropjes. Gebruik een paar mooie bladen per persoon. De overgebleven sla kun je klein snijden en door het groentemengsel husselen.
  6. 6. Vul de slawraps met het shoarma-groentenmengsel en serveer de courgette en de knoflookdressing ernaast.

Boodschappen lijst

Tips

Lekker met geraspte kaas en zure room