Salade
Sevilla salade met quinoa en mango
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g quinoa
- • 150 g spinazie, kleingesneden
- • 50 g broccolikiemen
- • 50 g cherrytomaten, in vieren gesneden
- • 4 maïswafels, verbrokkeld
- • 3 mango's, in blokjes
- • 1 avocado, in blokjes
- • 1 bosui, kleingesneden
- • Peterselie, kleingesneden
BEreidings wijze
- Kook de quinoa naar aanwijzingen op de verpakking. Na het koken gaat de quinoa in een glazen pot in de koelkast.
- Snij vervolgens de mango, avocado, en tomaat in blokjes en snij de lente-ui, peterselie en spinazie klein.
- Mix alle groenten en fruit door elkaar en schep er naar eigen inzicht en behoefte quinoa door.
- Verbrokkel de maiswafels tussen je handen en over de salade.
Boodschappen lijst
- Mango
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Quinoa
4,89 500 Gram
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Dunne maïswafels
2,19 120 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Cherry trostomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit is een recept van het boek: Eet win-win van Janneke van der Meulen. Door een maiswafel te verbrokkelen over de salade heb je lekkere glutenvrije, vetvrije, e-nummer vrije croutons.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!