Sevilla salade met quinoa en mango
Sevilla salade met quinoa en mango

Salade

Sevilla salade met quinoa en mango

  • Salade
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

500 g quinoa
150 g spinazie, kleingesneden
50 g broccolikiemen
50 g cherrytomaten, in vieren gesneden
4 maïswafels, verbrokkeld
3 mango's, in blokjes
1 avocado, in blokjes
1 bosui, kleingesneden
Peterselie, kleingesneden

BEreidings wijze

  1. Kook de quinoa naar aanwijzingen op de verpakking. Na het koken gaat de quinoa in een glazen pot in de koelkast.
  2. Snij vervolgens de mango, avocado, en tomaat in blokjes en snij de lente-ui, peterselie en spinazie klein.
  3. Mix alle groenten en fruit door elkaar en schep er naar eigen inzicht en behoefte quinoa door.
  4. Verbrokkel de maiswafels tussen je handen en over de salade.

Boodschappen lijst

Tips

Dit is een recept van het boek: Eet win-win van Janneke van der Meulen. Door een maiswafel te verbrokkelen over de salade heb je lekkere glutenvrije, vetvrije, e-nummer vrije croutons.