Lunch
Sandwichbollen met salami en tonijnmayonaise
- • Lunch
- • 4 personen
- • 485 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 bruine bollen of meergranenbollen
- • 100 g feta, verkruimeld
- • 100 g zwarte olijven zonder pit, gesneden
- • 50 g salami (vleeswaren)
- • 50 g cornichons (kleine cocktailaugurkjes)
- • 2 rode uien, in dunne halve ringen
- • 1 pot gegrilde paprika, in reepjes gesneden
- • Handvol rucola
- • Gemalen peper
- • TONIJNMAYONAISE:
- • 100 g tonijn
- • 3 zongedroogde tomaatjes
- • 3 el mayonaise
- • 2 el zuur van de cornichons
BEreidings wijze
- Maak de tonijnmayonaise door alle ingrediënten door elkaar te mengen met een staafmixer.
- Besmeer de onderste helft van de bollen met de tonijnmayonaise. Leg hierop de reepjes paprika, plakjes salami, rode ui, rucola, olijven, feta en
- cornichons. Bestrooi met peper.
- Leg de bovenkant van de bollen er schuin op en serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Tonijnstukken in water
3,59 160 Gram
removeadd product to cart - Gegrilde paprika in olie
4,19 190 Gram
removeadd product to cart - Augurken zoetzuur
3,69 330 Gram
removeadd product to cart - Zongedroogde tomaatjes in olie
4,29 190 Gram
removeadd product to cart - Pitloze zwarte olijven
5,29 180 Gram
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!